Mostar, Bosnia and Herzegovina

NSoft AI Internship

NSoft ove godine organizira prvi AI Internship u BiH - intenzivni program osposobljavanja za ICT studente, diplomante i sve one s malo ili nimalo radnog iskustva, ali i za one koji imaju osnovno znanje, iskustvo ili interes za programiranje. Program je idealan za sve one koji žele započeti karijeru u IT industriji, te upoznati tehnologije sadašnjosti i budućnosti.

Što se tu točno radi?

Kroz Internship imate priliku upoznati brojne tehnologije, metodologije koje vežemo uz AI, naučiti kako u stvarnosti pravimo face recognition, body detection, primjere heatmapa i statistike, a Python je početni programski jezik s kojim ćete se družiti tijekom čitavog internship-a.

Zapravo radite u stvarnom poslovnom okruženju, što znači da osim tech stack-a, upoznajete metodologiju rada, planirate iteracije, surađujete s drugim praktikantima, prezentirate projekte, pišete dokumentaciju i testirate softver. Kroz praksu ćete dobiti pristup NSoft bazi znanja i resursima, te pratit sve najnovije trendove u IT industriji.

Tko će vas mentorirati?

Za mentore ćete dobiti vrhunske programere koji imaju 5 i više godina iskustva. Kao bonus imat ćete i PM mentore, QA inženjere koji će vam prezentirati i klijentsku stranu što sve možete dovesti do savršenstva.

Prijave su uvijek otvorene za sve zainteresirane kandidate, a nazive projekata kao i njihov cilj prezentiramo svim praktikantima tek na početku prakse.

Trajanje prakse, selekcijski procesi i smještaj ?

Prvi dan prakse rezerviran je za drugi ponedjeljak u 7.-om mjesecu, a program prakse ukupno traje 4 tjedna. Kandidati borave u našim prostorijama puno radno vrijeme, a praksa se održava isključivo uživo, tako da je neophodno dolaziti svaki dan u kompaniju čije je sjedište u Mostaru. Za kandidate koji ne dolaze iz Mostara, nego iz daljih krajeva, NSoft plaća smještaj za vrijeme trajanja prakse.

Zbog velikog broja prijava za obavljanje prakse na području čitave BiH, pa čak i studenata iz Hrvatske prinuđeni smo organizirati selekcijska testiranja (20.06. i 21.06.., ovisno o broju grupa), a najbolji kandidati ostvarit će mogućnost sudjelovanja na drugom selekcijskom krugu koji uključuje tehnički intervju (26.-28.06. ovisno o broju kandidata).

Organiziramo ovu praksu za sve zainteresirane kandidate, uključujući studente 1., 2. i 3. godine preddiplomskog studija, kao i 1. i 2. godine diplomskog studija. Vjerujemo da će ovo biti izvrsna vijest i prilika za sve studente, uključujući one kojima praksa nije obavezna kroz kolegije na završnoj godini diplomskog studija. Također, pozivamo sve entuzijaste koji se samostalno educiraju kod kuće ili putem online tečajeva, a nisu se odlučili za formalno obrazovanje u programiranju, da se prijave za sudjelovanje na praksi.

Ako je ostalo nešto što nismo naveli direktno slobodno se javite na mail: [email protected].

Apply for the position

Leave us your contact information and attach your CV and some examples of your work if you have it. We will get back to you as soon as possible!

Reach Us Anytime!

If you have any questions about our products, career opportunities or if you just want to say hi, we’ll be happy to answer!

Contact us
Get quote