Mostar, Bosnia and Herzegovina

Open Application (STARK)


O zabavi pričamo na svoj način. Stvarajući moderna hardverska rješenja s intuitivnim korisničkim sučeljem i višestrukim opcijama brendiranja. STARK je profilirani proizvođač terminala igara na sreću na području metalne industrije. Kreirati nova iskustva zabave naš je cilj s kojim se pridružujemo globalnim igračima.

Uspješna poslovna priča produkt je znanja i vještina naših kolega. Sposobni, energični i timski igrači glavni su nositelji svakog STARK-ovog proizvoda. Ugodno i motivirajuće radno okruženje te povjerenje i prilike za osobni razvoj živimo od prvog dana.

Pronalazak talentiranih pojedinaca jedan je od naših važnijih zadataka. Čak i ako trenutno nemamo otvoreno radno mjesto koje je u skladu s tvojim kvalifikacijama, potičemo te da nam se predstaviš kroz otvorenu prijavu. Mislimo kako je to sjajan način da nam ostaviš podatke i opišeš svoju motivaciju kako bismo te imali u vidu za buduće poslovne prilike koje se mogu pojaviti. Bilo da si tek na početku svoje karijere ili tražiš promjenu, introvert si ili ekstrovert, nije bitno.

Pošalji nam svoj životopis jer smatramo da upravo različitost čini našu priču kompletnom.


Kako bi izgledao tvoj radni dan:


Kreirati ćeš dodatnu vrijednost našem timu zato što:


Zašto baš STARK?


Nadamo se da ti je sad jasnije što je kompanija STARK i koje su naše vrijednosti. U slučaju dodatnih pitanja ili nedoumica slobodno nam piši na mail: [email protected].

Apply for the position

Leave us your contact information and attach your CV and some examples of your work if you have it. We will get back to you as soon as possible!

Reach Us Anytime!

If you have any questions about our products, career opportunities or if you just want to say hi, we’ll be happy to answer!

Contact us